Ριγέ μαγιό για μεγάλα μεγέθη

Γυναικείο διμερές μαγιό Marko σε διαχρονικό ριγέ μοτίβο

Το μαγιό Delilla M-712 με διαχρονικό ριγέ μοτίβο είναι μοντέρνο, άνετο και υψηλής ποιότητας. Το μπλουζάκι έχει διακοσμητική αγκράφα και σούρες στο μπροστινό μέρος. Είναι σχεδιασμένο με κούμπωμα στο πίσω μέρος. Μαγιό με δυνατότητα σύσφιξης στα πλαϊνά, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε το ύψος.

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 38,24 €

Αν είστε από τις ιδιοκτήτριες πιο γεμάτων σχημάτων, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν διάφορα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αδυνατίσετε οπτικά τη σιλουέτα σας. Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε ένα μαγιό με ρίγες; Ξεχωρίστε από το πλήθος και σταματήστε να φοράτε μονόχρωμα, μονότονα μαγιό μόνο και μόνο επειδή η σιλουέτα σας δεν είναι τέλεια. Οι ρίγες εμφανίζονται στις τάσεις της μόδας κάθε χρόνο με αδιαπραγμάτευτη κανονικότητα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, επειδή πρόκειται για ένα διαχρονικό μαγιό.

Αλλά να είστε προσεκτικοί με τις ρίγες. Πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο ριγέ σχέδιο που θα στενεύει οπτικά και θα διαμορφώνει τη σιλουέτα σας. Για το σκοπό αυτό, οι κάθετες ρίγες είναι οι πιο κατάλληλες, οι οποίες μπορούν να κάνουν θαύματα. Επιπλέον, τα ριγέ μαγιό προσελκύουν την προσοχή με την πρώτη ματιά με το χαρακτηριστικό τους σχέδιο. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει λόγος να φοράτε μόνο ολόσωμα μαγιό, τα οποία φυσικά κολακεύουν περισσότερο τα γεμάτα σχήματα. Ένα μπικίνι με καλά επιλεγμένες ρίγες θα σας ταιριάζει επίσης. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα, η αντίθεση των χρωμάτων είναι εξαιρετικά αισθησιακή.