Πουά μαγιό για μεγάλα μεγέθη

Maxi tankini μαγιό σε εκλεπτυσμένο κόψιμο

Σας αρέσουν τα διαχρονικά κομμάτια που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το αποτελεσματικό τους κόψιμο; Τι θα λέγατε όταν εξακολουθούν να εγγυώνται μια πρωτότυπη στολή, στην προκειμένη περίπτωση ένα μαγιό; Ναι, τα τανκίνι είναι μοναδικά και για πολλές κυρίες ένα πραγματικό θαύμα. Να ένα τοπ που θα κάνει το μαγιό σας μοναδικό. Είστε σίγουρη ότι δεν θα συναντήσετε κανέναν άλλο με ένα τέτοιο ρούχο στην παραλία ή οπουδήποτε κοντά στο νερό.

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 54,47 €

Μην ανησυχείτε για το ότι η σιλουέτα σας δεν είναι τέλεια. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να καυχηθούν για τις τέλειες σέξι καμπύλες. Γνωρίζατε ότι η μεγαλύτερη γοητεία ενός ατόμου βρίσκεται στα ρούχα που επιλέγει; Στην περίπτωση των μαγιό, αυτό ισχύει διπλά. Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε ένα πουά μαγιό για τα γεμάτα σώματα; Τα πουά είναι λίγο ρετρό. Οι πρόγονοί μας λάτρευαν τα πουά μαγιό, αλλά αυτό το στυλ επιστρέφει και τα πουά έχουν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστα. Και αυτό περιλαμβάνει μαγιό για πιο γεμάτες φιγούρες. Τα πουά λειτουργούν καλύτερα με έντονα χρώματα όπως το τυρκουάζ, το ρομαντικό ροζ ή το παθιασμένο κόκκινο.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι ένας θερμοπίδακας χρώματος αδυνατίζει οπτικά το σώμα. Προμηθευτείτε λοιπόν ένα μαγιό με έντονα χρωματιστά πουά για να αποσπάσετε την προσοχή από τις ατέλειες του σώματός σας. Επιπλέον, τα πουά μαγιό δίνουν μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση. Αποκτήστε ένα εκλεπτυσμένο μαγιό μόδας με πουά, στο οποίο μπορούν να επιδοθούν ακόμη και τα παχουλά κορίτσια.