Μοντέρνο ολόσωμο μαγιό σε σπορ κόψιμο με διακριτικό σχέδιο

Μοντέρνο ολόσωμο μαγιό σε σπορ κόψιμο με διακριτικό σχέδιο
Ολόσωμο μαγιό με σχέδιο
Ολόσωμο μαγιό με σχέδιο
Γυναικείο-μαγιό-με-σπορ-κόψιμο
Γυναικείο-μαγιό-με-σπορ-κόψιμο

Βαθμολογία επισκεπτών

VN:F [1.9.22_1171]
Άνεση
Εμφάνιση
Υλικό
Σέξι
Τιμή
Βαθμολογία: 7.4/10

Αγαπάτε το κολύμπι, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια του έτους; Προτιμάτε τη σπορ μόδα; Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα ποιοτικό ολόσωμο μαγιό κατάλληλο για όλα τα στυλ κολύμβησης; Τότε αυτό το μοντέλο θα σας γοητεύσει, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων, αλλά και για την ποιότητα και το κόψιμό του.

Τα ολόσωμα μαγιό Lotto Alessandra είναι κατάλληλα για όλα τα στυλ κολύμβησης. Το ολόσωμο ροζ και μοβ μαγιό με το ολόσωμο τύπωμα στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει για το κόψιμο και το ποιοτικό υλικό του. Είναι κατασκευασμένα από το υλικό Carvico της μάρκας. Αυτό τα καθιστά όχι μόνο άνετα στο σώμα, αλλά και γρήγορα στεγνώνουν και είναι ανθεκτικά στο χλώριο και τις ακτίνες UV. Είναι κατάλληλα για κολύμπι στη θάλασσα και στην πισίνα. Ακόμη και μετά από καιρό, δεν χάνουν την ποιότητά τους. Διατηρούν το σχήμα τους και τη σταθερότητα του χρώματος. Το μπροστινό μέρος είναι επενδεδυμένο. Το πίσω μέρος είναι σε μονόχρωμο μοβ χρώμα με τυπικά αθλητικό κόψιμο, το οποίο παρέχει στήριξη για τα μεγαλύτερα στήθη, ελαφρύνει τους ώμους και τις ωμοπλάτες και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του κολύμπι και των θαλάσσιων σπορ. Το ολόσωμο μαγιό έχει μεσαίο κόψιμο στο πόδι.

Υλικό

  • πολυεστέρας

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 29,09 €

Σύνδεσμος προς τον πωλητή όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν Μοντέρνο ολόσωμο μαγιό σε σπορ κόψιμο με διακριτικό σχέδιο.

Εάν δεν σας κατευθύνει σε μια σελίδα με αυτό το προϊόν. Τότε είναι ήδη εξαντλημένο και παραπέμπει σε παρόμοια προϊόντα του συγκεκριμένου πωλητή.

« Προηγούμενο Μαύρο σουτιέν μαγιό κατάλληλο για μεγάλα στήθη

Μαύρο σουτιέν μαγιό κατάλληλο για μεγάλα στήθη

» Επόμενο Ολόσωμο μαγιό για μεγάλα μεγέθη σε πράσινο χρώμα με ένθετα από τούλι

Ολόσωμο μαγιό για μεγάλα μεγέθη σε πράσινο χρώμα με ένθετα από τούλι