Μπαλκονένιο σουτιέν κολύμβησης για μεγαλύτερο μπούστο με άνετους φαρδιούς ιμάντες

Βαθμολογία επισκεπτών

VN:F [1.9.22_1171]
Άνεση
Εμφάνιση
Υλικό
Σέξι
Τιμή
Βαθμολογία: 7.2/10

Το σουτιέν με μπαλκονόμορφο κόψιμο δημιουργεί ένα όμορφο ντεκολτέ σε χρόνο μηδέν. Ακόμα και ολόσωμες κυρίες θα το εκτιμήσουν. Τα κυπελάκια τριών τεμαχίων και το underwire παρέχουν σταθερή στήριξη στο μπούστο ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών κινήσεων στην παραλία ή στην πισίνα. Το διακριτικό φλοράλ μοτίβο σε ethno στυλ ξεχωρίζει ιδιαίτερα στο μαυρισμένο δέρμα. Χάρη σε όλα αυτά, το σουτιέν θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας αρέσει πάντα να το φοράτε!

Η μαλακή φόδρα από τούλι εξασφαλίζει ευχάριστη άνεση σε επαφή με το δέρμα ακόμα και κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης. Οι φαρδύτεροι ιμάντες συμβάλλουν επίσης στην άνεση, κατανέμοντας το βάρος του στήθους και χωρίς να κόβουν την περιοχή των ώμων. Το κλείσιμο έχει σχεδιαστεί με πλαστικό γάντζο. Το επάνω υλικό είναι ένα μοντέρνο μείγμα ανθεκτικού πολυαμιδίου με ίνες ελαστάνης. Αυτό επιτρέπει στο σουτιέν να προσαρμόζεται τέλεια στις καμπύλες σας.

Αν και το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο χλώριο και το θαλασσινό νερό, ξεπλύνετε το σουτιέν με καθαρό νερό μετά από κάθε χρήση. Αυτό θα παρατείνει τις ιδιότητες του υλικού και θα διατηρήσει τα έντονα χρώματά του. Θα εκτιμήσετε επίσης την ικανότητα να στεγνώνει πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σύνδεσμος προς τον πωλητή όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν Μπαλκονένιο σουτιέν κολύμβησης για μεγαλύτερο μπούστο με άνετους φαρδιούς ιμάντες.

Εάν δεν σας κατευθύνει σε μια σελίδα με αυτό το προϊόν. Τότε είναι ήδη εξαντλημένο και παραπέμπει σε παρόμοια προϊόντα του συγκεκριμένου πωλητή.

« Προηγούμενο Γυναικείο μονόχρωμο ενισχυμένο τανκίνι σε άνετη εφαρμογή

Γυναικείο μονόχρωμο ενισχυμένο τανκίνι σε άνετη εφαρμογή